Veelgestelde vragen

Heb je vragen? We hebben antwoorden.

De supplementen van KUNG FUNGHI onderscheiden zich door ons streven om paddenstoelen van de hoogste kwaliteit in te kopen. We geven de voorkeur aan biologische en duurzaam geoogste paddenstoelen, waardoor we de zuiverheid en werkzaamheid van elke capsule garanderen.

Ja, alle supplementen van KUNG FUNGHI zijn 100% veganistisch en vegetarisch. We gebruiken geen dierlijke ingrediënten in onze formules, waardoor ze geschikt zijn voor mensen die een plantaardig dieet volgen.

Bij KUNG FUNGHI combineren we moderne wetenschap met eeuwenoude TCM-wijsheid om supplementen te creëren die holistisch welzijn bevorderen. Onze formules zijn zorgvuldig samengesteld op basis van de principes van TCM om balans en harmonie in het lichaam te ondersteunen.

Voor optimale resultaten raden we aan om de doseringsinstructies op het etiket van het product te volgen of zoals voorgeschreven door je arts. Onze supplementen kunnen met of zonder voedsel worden ingenomen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Onze supplementen zijn zo samengesteld dat ze vrij zijn van veelvoorkomende allergenen zoals gluten, zuivel, soja en noten. Lees de ingrediëntenlijst echter zorgvuldig door als je specifieke allergieën of dieetbeperkingen hebt.

Op zoek naar iets anders? Neem contact met ons op en we laten het je weten.